Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt maximaal10 dagen.

Als er 10 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retournering.

Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke materialen of brandbare vloeistoffen of gassen zijn. Extra niet-retourneerbare artikelen: Cadeaubonnen. Downloadbare softwareproducten. Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke terugbetalingen worden toegekend

Boek(en) met duidelijke gebruikssporen. Cd-, dvd-, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die geopend zijn. Elk item dat niet in de originele staat verkeert, beschadigd is of er ontbreken onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan fout onzerzijds. En verder elk artikel dat meer dan 10 dagen na levering wordt geretourneerd. Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Na goedkeuring, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode terug gestort.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw of neem contact op met uw creditcardmaatschappij, aangezien het enige tijd kan duren voordat uw terugbetaling officieel is gedaan. Neem contact op met uw bank, aangezien er vaak enige verwerkingstijd nodig blijkt, voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft uw terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@recomfy.nl

Sale artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Sale items kunnen niet worden terugbetaald.

Omruilen

Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@recomfy.nl.

Geschenken

Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt een cadeaubon naar u verzonden. Als het artikel niet als een geschenk was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf had verzonden om later aan u te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en zij zullen meer te weten komen over uw retourzending.

Retourzendingen

Om uw product te retourneren, moet u uw product mailen naar:info@recomfy.nl. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel.

Verzendkosten worden niet gerestitueerd

Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren. Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@recomfy.nl ,voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen.

Meer dan 150 producten op voorraad
Bestellingen boven €50,- gratis thuis bezorgd
Hulp bij het uitzoeken
Copyright © 2023 Recomfy alle rechten voorbehouden
chevron-down